Renovlies aanbieding

Op dit moment hebben wij een unieke renovlies aanbieding. Sterker nog, we hebben er meerdere! Om onze diensten voor iedereen toegankelijk te maken bieden wij verschillende renovlies pakketten. De inhoud van elk pakket leggen wij op deze pagina verder uit.

Is er geen pakket die past bij uw wensen? Dan bieden wij ook een stukje maatwerk. Geef aan wat u belangrijk vind en Renovlies Behang maakt aanbieding op maat. Via onderstaande knop kunt u een offerte aanvragen. Meer weten? Lees dan de hele pagina.

Wij hebben een groot renovlies behang assortiment waaruit je kunt kiezen!

Vragen? Bel ons op 030-2072303

Goedkoopste renovlies aanbieding

Het basispakket is een renovlies aanbieding die steeds meer gekozen wordt. Het is een renovlies actie waarbij de klant het materiaal moet regelen. We hebben het dan wel over A-merk renovlies behang. Met goedkoop behang willen en kunnen wij niet werken.

Op ons werk geven wij garantie en dit kan alleen als er gewerkt wordt met kwalitatief materiaal. De renovlies dikte moet 150 gram of 200 gram zijn. Tweehonderd wordt vaker gebruikt als de muren niet helemaal strak zijn.

Als er behangklaar wordt opgeleverd, dan is het beter om met honderdvijftig te werken. Dit geeft een mooier en strakker resultaat in de hoeken. Bij deze goedkope renovlies aanbieding wordt er ook niet geschilderd. Het gaat puur en alleen om het behangwerk.

Renovlies aanbieding met materiaal €10,99/m2

Steeds meer woningeigenaren willen zelf sauzen. Dit is wat ons betreft prima. Bij deze renovlies aanbieding behangen wij alles en dient u zelf de schilderen. Wij nemen dan wel weer de juiste materialen mee. Denk aan het renovlies behang, lijm en kit.

Als extra optie kunt u ook kiezen om alle muren te laten schuren. Dit geeft de strakke look die veel huiseigenaren willen. Alle bubbeltjes of uitsteeksels zullen dan professioneel verwijderd worden.

Dit kunnen wij garanderen doordat wij met Flex machines werken. Dit is het neusje van de zalm als het gaat om muren schuren. Renovlies is geen gewoon behang. Dit is de reden om te kiezen voor een renovlies behanger.

​Zelf doen is eigenlijk geen optie. Het duurt vaak jaren voordat iemand strak kan behangen. Wat dat betreft is renovlies geen simpel soort behang. Zeker als men geen naden wil zien. Dit is een skill die niet veel behangers bezitten.

Vraag direct een offerte bij ons aan voor renovlies 150 gram of renovlies 200 gram. Beide diktes zijn op dit moment in de aanbieding!

Renovlies aanbieding behangen + sauzen €13,99/m2

Dit is de meest gekozen renovlies aanbieding. Het betreft een totaal pakket met bijna alles erop en eraan. Het wordt professioneel en naadloos behangen, afgekit en gesaust. Daarbij zitten alle materialen in het pakket inbegrepen. Allemaal kwaliteitsproducten!

Het betreft een afwerking die heel erg strak is. Het lijkt het meest op stucen en beschermt de muren optimaal. Gemiddeld kunnen wij 100 m2 behangen per dag. Bij schilderen is dit het dubbele. Zo kun je een inschatting maken hoelang wij bij je bezig zijn.

Over het algemeen doen wij 3 tot 5 dagen over een complete woning. Hier komt 1 dag extra bij wanneer er nog geschuurd moet worden. Dit is ook niet meegenomen in de prijs. Hier vragen wij net geen twee euro voor per vierkante meter. Het gaat dus om een renovlies aanbieding inclusief sauzen. Bekijk hoe mooi dat eruit ziet!

Renovlies aanbieding inclusief materiaal en schuren €16,99/m2

Dit is onze all-in renovlies aanbieding. Een pakket voor iedereen die renovlies glad op de muur wil hebben zonder ook maar een bubbeltje te zien. Bij deze actie gaan we echt een stapje verder dan bij alle andere. Geen 9+ maar een 10+.

Voor sommige onder ons is alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg. Voor deze kleine groep (10 procent) hebben wij de goedkoopste renovlies aanbieding van Nederland. Zeker als je bekijkt op welke manier wij het renovlies aanbrengen.

Op ons werk geven wij dan ook volledige garantie. Dit is bij alle pakketten het zelfde. Wat dat betreft staan we al vele jaren achter ons werk. Je krijgt de garantie dat wij alle renovlies voordelen tegen de laagste prijs bieden. Benieuwd naar ons werk? Bekijk onze reviews!

Offerte renovlies aanbieding

Wij hebben nu een goedkope renovlies aanbieding. Deze bestaat uit verschillende mogelijkheden. Wat dat betreft kun je zelf aangeven welke werkzaamheden je wilt uitbesteden. Ons team kan alles! Zelfs het plafond kunnen wij voor u doen.

Wil je renovlies laten plakken of schilderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij ons kun je offertes krijgen zonder verdere verplichtingen. Wij brengen je graag op de hoogte wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Weet je niet het aantal vierkante meters? Of weet je niet wanneer de opleverdatum is? Dit is geen enkel probleem. Een schatting is prima. Een inschrijving zorgt ervoor dat deze aanbiedingsprijs 1 jaar geldig is. Maak daar gebruik van en meld u aan!