Renovlies aanbrengen

Je kunt renovlies aanbrengen op verschillende manieren. Wij gebruiken er een aantal machines voor. Dit om te zorgen dat bijvoorbeeld de lijm gelijk wordt verdeeld. Dit scheelt oneffenheden en loslatend renovlies.

In deze uitleg ga ik je ook een aantal tips geven. Deze zijn handig voor iedereen die het zelf een poging wil geven. Persoonlijk denk ik dat renovlies een behangsoort is waar best veel bij komt kijken.

Veel mensen vergelijken het met een “gewoon” soort behang. Dit is echter niet het geval. Renovlies behang aanbrengen is lastig en moet goed gebeuren. Zeker als men er jarenlang van wilt genieten.

Heb je vragen of advies nodig? Ons team staat altijd voor je klaar. Vaak kunnen wij vrij snel onduidelijkheden wegnemen. We zijn namelijk de renovlies behang specialist! Laat ons iets weten via het contactformulier.​

Vragen? Bel ons op 030-2072303

Renovlies aanbrengen nieuwbouw

Renovlies heeft een bepaald doel. Het beschermt muren tegen scheuren. Renovlies is voor nieuwbouw de beste keuze. Maak nooit de vergissing om te kiezen voor stucwerk. Hier krijg je gegarandeerd spijt van.

Wat bedoel je hiermee?  Gemiddeld werken muren drie jaar door. Dit betekent dat stucen geen enkele zijn heeft bij nieuwbouwwoningen. Renovlies aanbrengen is wat dat betreft de enige echte mogelijkheid.

Dit komt omdat het werkt als een soort pleister. Hierdoor zie je geen barsten of scheuren. Dat is wel zo prettig als je enkele duizenden euro’s hebt uitgegeven om je woning mooi te krijgen.

​ Renovlies naadloos aanbrengen

Het naadloos aanbrengen van renovlies is zeker mogelijk. Je zult het dan echter tegen elkaar aan moeten plakken. Overlappen is geen optie. Dit zorgt ervoor dat je naden op ophopingen gaat zien.

Er moet ook gekeken worden naar de renovlies dikte. Deze zijn er in 150 gram en 200 gram. Beide hebben een ander doel. Voor beschadigde muren zou ik de renovlies 200 gram gebruiken. Dit zorgt voor de beste afwerking.

Voor behangklare muren wil je renovlies 150 gram aanbrengen. Dit zorgt namelijk voor strakke wanden. De bescherming is overigens bijna gelijk aan die van de tweehonderd gram. Renovlies Behang geeft je graag advies over de mogelijkheden.

Zijn je muren niet helemaal egaal? Dan kun je ook glasvliesbehang aanbrengen.

Renovlies aanbrengen en schilderen

Het mooiste resultaat krijg je bij renovlies aanbrengen en sauzen. Dit geeft een prachtig effect. Renovlies is namelijk overschilderbaar. Dit betekent dat je het meerdere keren kunt verven. Soms kan een ander kleurtje wonderen doen!

Je bent ook niet gebonden aan bepaalde kleuren of verfmerken. In principe is alles mogelijk. Wij merken dat veel van onze klanten kiezen voor 9010. Enkele muren maken ze dan een andere kleur. Zeker op slaapkamers zien wij dit veel.

Wat dat betreft maakt het ons niet uit. Wij kunnen renovlies aanbrengen en verven in alle kleuren. Heeft u een kleurcode in gedachte? Laat het ons weten bij uw aanmelding. Op de offerte kun je terugzien dat wij hier geen extra geld voor vragen. Bekijk onze specialisten.

Kosten renovlies behang aanbrengen

De kosten voor het aanbrengen van renovlies starten vanaf €4,99 per vierkante meter. In dit geval dien je zelf alle materialen te halen. Denk aan het behang en de verf. Voor dit bedrag huur je echt alleen de renovlies behanger in.

Er is ook een actie waarbij wij alles regelen. In dit geval betaald u €10,99 per m2. Uiteraard kunt u dit allemaal teruglezen bij onze prijzen. Hier staan alle pakketten die wij op dit moment aanbieden.

Wat kost renovlies aanbrengen inclusief schuren? Dit is het meest complete pakket dat wij aanbieden. Het professioneel schuren van muren is steeds populairder. Wilt u renovlies laten aanbrengen? De kosten zijn €9,99 per vierkante meter.

Hoe werkt renovlies behang aanbrengen?

Met renovlies behangen is anders dan met fotobehang. Het is vele malen stugger en kent een bepaalde handeling. Deze dient men goed te kennen voordat er begonnen kan worden. Onze uitleg zal u goed op weg helpen.

De reden om u volledig te informeren is om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd zijn. Het is verstandig om te verdiepen in renovlies behang.

Het behangen van een complete huizen met renovatievlies kost namelijk al snel tussen de €2000 en €5000. Het zou zonde zijn als je straks niet 100% tevreden bent. Met onze info kun jij jezelf voorbereiden waardoor bepaalde fouten bij renovliesbehang aanbrengen niet gemaakt worden.

Renovlies glad of met structuur?

Je kunt renovlies behang zelf aanbrengen. Het is dan wel belangrijk om ons stappenplan te gebruiken. De volgorde is als volgt: muren schuren, muren inlijmen, behang licht lijmen, aanbrengen, kitten en dan pas verven.

Let wel op dat je werkt me de juiste spullen. Hier is een uitleg over de juiste lijm. Zelf renovlies aanbrengen zal iets langer duren. Een professionele behanger behangt 100m2 per dag. Dit zal jou hoogstwaarschijnlijk niet lukken.

Mocht dit wel zo zijn dan zien wij je sollicitatiebrief graag tegemoet! Je zult ongeveer 20 vierkante meter per dag aanbrengen. Dit is dan een gemiddelde.

Rechte muren gaan natuurlijk sneller dan allerlei moeilijke hoeken of bochten. Maak gebruik van onze tijdelijke renovlies aanbieding.

Renovlies laten aanbrengen (actie)

Niet iedereen is een geboren behanger. Voor deze grote groep hebben wij een dienst ontwikkelt. Deze bestaat uit het aanbrengen van renovlies behang. Dit kan in combinatie met schuren en sauzen. Wat dat betreft leveren wij maatwerk als het gaat om renovatievlies.

Je ziet met grote regelmaat dat klanten ons het renovlies laten aanbrengen. Ze willen dan zelf alles schilderen. Dit omdat bijna iedereen wel een muur kan sauzen (wij zien dat anders). Toch willen wij je wel die mogelijkheid bieden.

Wij begrijpen als geen ander dat een nieuwe woning handen vol met geld kost. Vanuit onze kant is er dus geen enkel bezwaar als je sommige dingen in eigen beheer wilt doen. Geef je wensen door aan Renovlies Behang en vraag een offerte aan. Samen komen we er wel uit! Vraag vandaag nog bij ons een offerte aan.