Renovlies dikte

Welke renovlies dikte moet ik nemen? Mocht je op zoek zijn naar een uitstekend goed afwerking voor jouw muren in huis voordat je aan de slag kunt met schilderen, dan is renovlies écht de beste keuze die je maar kunt maken.

Als je aan de slag  gaat met dit type behang is het super belangrijk om stil te staan bij de renovlies behang dikte. In dit artikel leg ik uit wat er in de praktijk gebruikt wordt.

Wat is de beste renovlies dikte om te kopen? En welke soort renovlies diktes zijn er eigenlijk te vinden? Om hier achter te komen raden wij je aan om dit artikel goed door te nemen.

Renovlies behang zal je namelijk alles laten zien wat je maar moet weten rondom dit ontwerp. Heeft u straks nog vragen of wilt u een offerte ontvangen? Meld u dan bij ons aan.

Vragen? Bel ons op 030-2072303

Welke renovlies dikte heb ik nodig?

Het antwoord op deze vraag is nog niet zo eenvoudig om te geven. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat iedereen wat anders nodig zal hebben voor bij hem of haar in huis. Door de verschillende renovlies diktes ben je in staat om de renovlies dikte te kiezen die aansluit bij wat jouw soort muur in huis.

Wanneer je bijvoorbeeld een grof gestucte muur wilt gladstrijken dan zal je een dikkere renovlies soort nodig hebben dan bij de normale gladdere muren. Over het algemeen kun je wel zeggen dat het op het volgende neerkomt: hoe grover de muur die je wilt glad maken, hoe hoger de renovlies behang dikte zal moeten zijn.

Het makkelijkste is om er altijd een professional naar te laten kijken. Dit zorgt er namelijk voor dat je zeker weet dat de juiste renovlies dikte zal worden gekozen. Hier zullen we aan het eind van dit artikel nog even wat beter bij stilstaan.

Contact vandaag nog de helpdesk van Renovlies Behang voor advies over de juiste behang dikte.

De renovlies dikte kiezen: verschillende soorten renovlies diktes

Als het aankomt op het kiezen van renovlies dikte zijn er verschillende opties om voor te kiezen. Binnen het bedrijf hebben wij een standaard aantal opties waar voor gekozen kan worden. De standaarden op dit moment zijn 150 gram renovlies en 200 gram renovlies.

Waarom zijn er verschillende diktes en waarom moet je een van de twee kiezen? Er zijn bepaalde muren die niet geschikt zijn voor 150 gram renovlies behang. Dit komt voornamelijk door het feit dat deze muren vaak beschadigd zijn. Dit zijn lange muren die extra beschermd moeten worden tegen scheuren en afbrokkelen.

Dit is echt iets wat je veel ziet in oude panden of bedrijfsruimtes. Voor deze muren is het handig om te kiezen voor de renovliesbehang dikte van 200 gram. Met deze dikte renovlies behang zal je namelijk de muur kunnen ondersteunen en zal je hem tegelijkertijd zo glad mogelijk kunnen maken in de ruimte. Ontdek alle eigenschappen en renovlies mogelijkheden.

De juiste renovlies dikte voor nieuwbouwwoningen

Echter is het niet zo dat de ideale renovlies dikte altijd 200 gram is. Er zijn namelijk ook genoeg gevallen waarin de keuze voor een renovlies dikte van 200 gram niet het beste is om voor te kiezen. Dit is vooral aan de orde bij de nieuwbouwwoningen. Deze zijn vaak al behangklaar geleverd. Wij kunnen ze dan ook het renovlies in elke gewenste kleur schilderen.

Als je dan vervolgens kiest voor een renovlies dikte van 200 gram zal het allemaal net even wat te grof worden. Dit kan ervoor zorgen dat de hoeken een stuk minder strak zullen worden afgewerkt in de woning. Als je dus in bezit bent van een nieuwbouw zal je er over het algemeen verstandiger aan doen om te kiezen voor een renovlies dikte van 150 gram.

Dit maakt het echt een stuk mooier en het zal beter af worden gewerkt in de specifieke ruimte. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de naden beter aan te laten sluiten. Bij een te dikke soort renovlies dikte zal het lastig zijn om dit strak te krijgen, dit zorgt voor een minder mooi geheel in de betreffende woning.

​Aangezien er zoveel verschil zit tussen de diktes is het echt van belang dat er de juiste renovlies dikte wordt gekozen. Op die manier zal je namelijk later niet meer voor verrassingen komen te staan. Daarbij kun je ook kiezen voor renovlies met structuur of een motief.

Professioneel renovlies dikte bepalen

Uit het bovenstaande blijkt dus dat iedere woning een ander soort renovlies dikte nodig zal hebben. Door de verscheidenheid aan renovlies diktes is het handig om er altijd een professional naar te laten kijken.

Wanneer je ervoor kiest om ons in te schakelen voor het behangen van jouw woning dan zal er altijd weer advies worden gegeven rondom de beste Renovlies dikte voor bij jou in huis, dit gebeurt op de eerste dag dat wij langskomen op de locatie. Wij zullen bekijken welke soort renovlies dikte het mooiste resultaat zal bieden voor bij jou in de woning.

Binnen Bouwsector Nederland hanteren wij altijd dezelfde tarieven voor de verschillende diktes van het behang. Of je nu voor 200 gram kiest of voor 150 gram, de prijs zal altijd hetzelfde zijn. Bekijk hier de beste dikte voor nieuwbouw.

Uiteindelijk ben jij het dus die de doorslaggevende factor zal hebben bij het maken van deze keuze. Wij zijn er alleen voor je als het aankomt op het geven van professionele adviezen die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie. ​

Advies renovlies dikte & offerte

Wil je dat wij langskomen om voor jou de renovlies dikte te bepalen? Dan is het mogelijk om via deze site een offerte aan te vragen. Middels de mogelijkheid tot een offerte zal je in staat zijn om snel en eenvoudig te zien hoeveel je kwijt bent voor alles.

Wij gaan altijd op een professionele manier te werk bij het behangen van jouw woning. Onze specialisten zetten zich iedere dag weer in voor een strak resultaat in de woning. Meer informatie kun je hier op de site terugvinden.

Heb je vragen rondom de renovlies dikte of wil je iets anders te weten komen? Wij staan altijd voor je klaar om je van een antwoord te voorzien op alle mogelijke vragen die je maar kunt hebben. Maak gebruik van een renovlies specialist tegen een speciale actieprijs!