Renovlies of glasvezelbehang

Als het aankomt op de afwerking bij jou in de woning dan zijn er verschillende mogelijkheden waar je voor kunt kiezen. We zien bij Renovlies Behang dat er ontzettend veel mensen zijn die met de volgende vraag rondlopen: wat is er eigenlijk beter? Renovlies of glasvezelbehang?

Zowel renovlies als glasvezel zijn ontzettend handig om te gebruiken voor bij jou in de woning als je de muren graag wilt voorbereiden op een schilderbeurt of voor een nieuwe laag behang. Toch zitten er tussen de diverse soorten materialen aanzienlijk wat verschillen.

​Aangezien het van belang is dat je weet of je renovlies of glasvezelbehang moet kiezen voor bij jou in huis raden wij je aan om dit artikel goed door te nemen. We zullen je namelijk alles laten zien wat je moet weten rondom deze twee bijzondere materialen!

Voor beide behangsoorten hebben wij nu een aanbieding van €12,99 per vierkante meter. Voor dit bedrag zal Renovlies Behang de woning behangen, sauzen en kitten! Vraag een offerte aan.

Vragen? Bel ons op 030-2072303

Is renovlies beter dan glasvezelbehang?

Laten we maar eens beginnen bij het eerste materiaal. Wat is renovlies precies? Renovlies is een voordelig soort behang wat optimaal gebruikt kan worden om bepaalde muren bij jou in huis voor te bereiden op een nieuwe laag verf. Zo schilderen wij renovlies behang.

De reden dat er zoveel mensen zijn die vragen of ze renovlies of glasvezelbehang moeten gebruiken is het feit dat renovlies een stuk voordeliger is dan andere soorten materialen.

Deze lage kosten brengen dan ook met zich mee dat je voor niet al te veel geld in staat bent om een gehele woning om te toveren en om deze geheel vlak te maken.

​Je hebt verschillende diktes waar je uit kunt kiezen bij het renovlies behang. Er zijn dikkere soorten die gebruikt kunnen worden voor de oudere woningen, echter zijn er ook dunnere soorten die je kunt kiezen als je in een nieuwbouwwoning woont.

Een gespecialiseerd behangbedrijf zoals Renovlies Behang je altijd voorzien van advies wat aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Kan glasvezel soms beter zijn dan renovlies?

Als we antwoord willen op de vraag of je renovlies of glasvezelbehang moet kiezen is het natuurlijk ook wel handig als je weet wat glasvezel eigenlijk is. In feite lijkt glasvezel sterk op renovlies.

Het kan namelijk ook gebruikt worden om bepaalde ruimtes af te werken en om muren voor te bereiden op een nieuwe schilderklus.

Zoals je wel aan de naam kunt zien wordt glasvezel gemaakt van glasgezels. Dit is een materiaalsoort die ontzettend sterk is en die in staat is om jouw muren te beschermen in de woning.

Hierdoor is het mogelijk om bepaalde oneffenheden te verwijderen en om kleine scheurtjes in de muur weg te werken.

​Uiteraard kun je ook over glasvezel heen schilderen, dit lijkt dus sterk op de keuze voor renovlies. Door de hogere prijs zijn er minder mensen die kiezen voor glasvezel. Het brengt nu eenmaal meer kosten met zich mee.

Verschil tussen renovlies en glasvezelbehang

Wil je begrijpen of je voor renovlies of glasvezelbehang moet kiezen dan is het handig om even stil te staan bij de verschillen tussen de diverse soorten materialen.

Het grootste verschil is de prijs, over het algemeen liggen de prijzen voor renovlies lager dan bij het glasvezel behang. Het glasvezelbehang zal zorgen voor een gladde structuur, dit komt dus overeen met die van het renovlies.

Over het algemeen is het zo dat renovlies volledig glad is en dat er bij de glasvezellagen vaak een speciaal soort reliëf te vinden is.

Dit is echter niet altijd het geval, je kunt namelijk ook kiezen voor renovlies wat wel is voorzien van een speciaal soort motief. Een verschil tussen renovlies of glasvezel is dat je renovlies makkelijker van de muren kunt halen.

​Dit maakt het ideaal voor de mensen die op zoek zijn naar een tijdelijke oplossing voor thuis. Dankzij de naadloze bevestiging zal het er altijd zeer professioneel uitzien op de muur. Ook kun je zelf de kleuren kiezen bij renovlies sauzen.

Renovlies is door de voordelige kosten voordeliger dan stucwerk op de muren, dit maak het een veel betere keuze als je van plan bent om bepaalde oneffenheden op de muur helemaal weg te werken.

Renovlies behang of glasvezelbehang voor nieuwbouw

Nu je weet wat voor soort materialen het zijn is het tijd om eindelijk antwoord te geven op de vraag of je renovlies of glasvezelbehang zou moeten kiezen.

Het zal duidelijk zijn dat het echt volledig afhangt van wat je graag wilt realiseren bij jou in de woning. Wij raden je aan om altijd professioneel advies te winnen als je van plan bent om iets in de woning te realiseren.

Wij zijn een groot voorstander van renovlies strak plakken. Dit komt met name door het feit dat het ontzettend veelzijdig is en dat het een stuk goedkoper is.

Ondanks het feit dat het goedkoper is zal je hetzelfde of zelfs een beter resultaat kunnen krijgen dan bij de keuze voor glasvezel aan de muur. Uiteraard laten wij je hier vrij in, wij zijn er namelijk alleen maar om je van advies te voorzien.

Door te kiezen voor onze professionele behangdiensten zal je in staat zijn om eenvoudig renovlies of glasvezel op de muur te behangen.

Als je in de nieuwbouw woont is renovlies ontzettend handig nu de dunnere lagen makkelijk op de behang klare wanden kunnen worden aangebracht. Zoekt u een professionele behanger? Neem dan contact met ons op.

Renovlies of glasvezelbehang offerte

Of je nu renovlies of glasvezelbehang wilt laten behangen bij jou in huis, wij staan altijd voor je klaar om je te helpen. Hier op de site kun je een offerte aanvragen. Wij raden je zeker aan om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Middels een offerte zal je namelijk meer inzicht krijgen in de kosten die gepaard gaan met het behangen bij jou in huis.

Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat ook jij binnen no time jouw huis van de juiste afwerking kan voorzien. Daarbij kunnen wij het verven in elke kleur. Dit zal zorgen voor het meest optimale effect.

​Door te kiezen voor onze professionele diensten weet je zeker dat alles altijd weer naadloos zal aansluiten bij jou op de wanden.

Dit resultaat krijg je nooit als je zelf aan de slag gaat met het behangen, er komt namelijk meer bij kijken dan je zou denken! Maak gebruik van onze aanbieding het laat de behanger van Renovlies Behang het naadloos behangen. Vraag een offerte aan.