Renovlies of stucen

Lees hier 10 redenen om te kiezen voor renovlies of stucen. Ieder jaar zijn er een hoop mensen die hun slaapkamer of woonkamer van een nieuw laagje verf willen voorzien.

Misschien heb je net de verbouwing achter de rug en zijn de muren nog niet afgewerkt. In dit geval zal je voor een goede afwerking moeten kiezen voor op de muren.

Er zijn verschillende soorten materialen waar men voor kan kiezen. Veel mensen kiezen voor stucwerk om een ruimte af te werken, maar je kunt bijvoorbeeld ook voor renovlies kiezen.

Wil je strakke wanden en niet teveel betalen? Renovliesbehang.com heeft de oplossing. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat bij ons aan.

Vragen? Bel ons op 030-2072303

Nieuwbouw renovlies of stucen

Wat is er dan beter vraag je je af? Renovlies of stucen? ​Om hier achter te komen raden wij je aan om snel verder te lezen. In dit artikel zullen wij je bij Renovlies Behang alles laten zien wat je moet weten bij het maken van een keuze tussen renovliesbehang of stucen.

Zo hoef je na het lezen niet meer voor verrassingen te komen staan bij het afwerken van de ruimte in huis. Ook kun je bij nieuwbouwwoningen kiezen voor een renovlies plafond. Sterker en goedkoper dan stucwerk!

Renovlies behang of stucen: wat zijn het voor materialen?

Als het aankomt op het kiezen van de afwerking voor in de ruimte is het van belang om bij verschillende factoren stil te staan.

Er zitten onderling veel verschillen tussen de keuze voor stucwerk of voor het kiezen van renovlies behang. Al deze factoren zullen moeten worden meegewogen bij het kiezen tussen renovlies of stucen. Laten we eens beginnen bij het begin.

Wat is renovlies eigenlijk?

Renovlies is in feite een soort renovatievlies. Dit wordt op de muren behangen om zo te zorgen voor een strakke afwerking. Waarom is dit nodig vraag je je af?

Zonder dit behang zou het een stuk lastiger zijn om de muren bij jou in huis te kunnen schilderen. Je wilt nu eenmaal wel zeker weten dat de verf of het behang optimaal te zien zal zijn op te muur.

Dit maakt renovlies een super populaire keuze voor bij jou in huis. Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor stucwerk. Het mooie aan stucwerk is dat he in staat bent om bepaalde oneffenheden eenvoudig weg te werken op de muur.

Bij de keuze voor renovlies kan dit natuurlijk ook, echter zal je voor de zeer grove muren vaak wel weer stucwerk nodig hebben om alles glad te kunnen krijgen. Je moet stucwerk zien als een soort mengsel wat op de muur wordt aangebracht.

Een stucadoor zal door middel van een speciale spatel het stucwerk gelijkmatig over de muur verdelen. Zoals je begrijpt is dit dus echt een groot verschil met renovlies, dit is namelijk een soort behang.

Bekijk ook de voordelen van een muur eerst voor te strijken. Goedkoopste renovlies offerte aanvragen? Neem direct contact met ons op. Dit kan ook als het gaat om renovlies of glasvlies.

Renovlies versus stucen – voor en nadelen

Om de keuze nog even wat makkelijker te maken is het van belang om te kijken naar renovlies versus stucwerk. Door te kijken naar de onderlinge verschillen kan je namelijk zien wat er aansluit voor bij jou in de woning.

Wat is beter renovlies of stucen? Renovlies behang is aanzienlijk makkelijker te gebruiken dan stucwerk. Bij stucwerk moet er namelijk eerst een mengsel worden gemaakt.

Dit neemt ontzettend veel tijd in beslag en dit kan zorgen voor een hoop rotzooi. Dit is de reden dat de ruimte vaak helemaal moet worden voorbereid voordat er daadwerkelijk met het stucwerk aan de slag kan worden gegaan.

Bij renovlies behang zal je dit niet hebben, dit materiaal kan namelijk snel en eenvoudig aangebracht worden op de muur.

Daar komt ook nog eens bij dat renovlies vaak een stuk goedkoper is dan regulier stucwerk. Dit maakt het mogelijk om voor weinig geld een bepaalde ruimte bij jou in huis te voorzien van de juiste afwerking.

Nieuwbouw stucen of renovlies

Als we kijken naar de kosten voor renovlies of stucen dan is het dus echt voordeliger om voor renovlies te kiezen. Wij staan altijd voor je klaar om jouw ruimte op een voordelige manier af te werken.

Onze schappelijke prijzen maken het een stuk eenvoudiger om de uitstraling van een ruimte naar het volgende niveau te tillen.

​De kwaliteit van renovlies of stucen komt overeen, het zijn beide prima afwerkingen om te kiezen voor in huis.

Maar als wij een materiaalsoort zouden moeten kiezen die echt bovenaan staat dan zou dit toch echt het renovlies behang zijn. Dit brengt namelijk aanzienlijk veel voordelen met zich mee voor in huis.

Renovlies behang over stucwerk behangen

Het is mogelijk om renovlies behang over stucwerk heen te spannen, echter zal het niet vaak voorkomen dat dit echt nodig is. De meeste woningen die nieuw worden gebouwd zullen zoals we al even hebben laten zien behang klaar geleverd worden.

Dit betekent dat je alleen nog maar een laag behang over de muur hoeft te spannen om hem voor te bereiden op het schilderen. Het is natuurlijk wel mogelijk om renovlies over stucwerk te behangen, maar dit zal de muur net even iets te dik maken.

​Mocht je een zeer grove of ongelijke muur in huis hebben dan is het verstandig om eerst even advies bij ons in te winnen.

Wij staan namelijk altijd voor je klaar over het adviseren voor de keuze van renovlies of stucen of voor het behangen van renovlies behang over stucwerk bij jou thuis.

Vraag vandaag nog een offerte voor renovlies behang aan en maak gebruik van onze 50% kortingsactie!

Stucen of renovlies offerte?

Nu je dit artikel hebt gelezen zal je antwoord hebben gekregen op de vraag of je voor renovlies of stucen moet kiezen voor bij jou in huis.

Beide vormen van afwerking hebben zo hun voor- en nadelen, echter zijn wij een groot fan van renovlies. Je kunt het wit laten schilderen of in elke gewenste kleur die je maar wilt.

Door de vele voordelen is dit een van de beste soorten afwerkingen die je maar kunt kiezen voor bij jou in huis. Via deze site kun je een offerte aanvragen voor het laten behangen van renovlies bij jou in huis.

Een van de professionals van Renovlies Behang zal zo snel mogelijk aan de slag gaan om jouw woning te voorzien van de juiste afwerking.

Mocht je bepaalde vragen hebben rondom onze diensten dan is het natuurlijk altijd mogelijk om even een berichtje te sturen, we staan klaar om je van antwoord te voorzien. Vragen? Stel ze aan mij en ik help je graag verder.